Rivning i Mölndal

Förra veckan så tog vi beslutet att anlita ett byggföretag som erbjuder rivning i Mölndal. Vi har länge velat riva vårt garage och ersätta det med ett snyggt, rent och renoverat garage där man även kan använda övervåningen som ett eventuellt gästrum.

Vi kontaktade därför då Iregal Bygg som vi gjort projekt med sen tidigare gånger och kände även denna gången att de är det perfekta valet för just detta projektet. Vi förklarade arbetet och dem kom fram med en plan hur detta skulle kunna utföras så snabbt och smidigt som möjligt utan för mycket bök.

De beräknade att arbetet kommer att ta max 2 dagar då dem behöver en dag för att enbart riva och kanske större delen för att plocka undan allt. Under tiden dem påbörjade arbetet så gick jag och min fru iväg för att äta och göra lite andra ärenden. Vi åkte till en indisk restaurang som faktiskt hantverkarna hade rekommenderat, och ja man förstod ju verkligen varför dem gjorde det. Fantastiskt god mat med god service och enormt trevlig miljö.

När vi kom tillbaka ungefär 2 timmar senare så var dem i princip klara redan med själva rivningen vilket kändes fantastiskt skönt. Vi var inne först på att bara helt enkelt renovera garaget men med tanke på det stadiet den var i så kände jag till slut att riva det var det helt klart rätta beslutet, vilket såklart kändes otroligt skönt.

Dem blev klara med resten av arbetet dagen därpå och nu börjar det riktigt roliga, att börja bygga det nya garaget. Stort tack till Iregal Bygg för det fantastiska arbetet ni genomförde för oss!